Meditation Témoignages

Wees zelf de verandering die je wil zien in de wereld

Sinds mijn geboorte dacht ik alles met mijn hart gedaan te hebben en niet met mijn verstand. Ik hou van mensen en ik hou ervan ze te helpen. Ik heb er heel mijn leven aan gewijd, inbegrepen mijn professionele leven. Maar op een dag leed iemand van mijn familie aan een depressie.
Ik kon niets doen om te helpen en beseffen dat ik niets kon doen om die persoon te helpen heeft me zelf in een zware depressie doen belanden. Dus ben ik begonnen met meditatie en ik merkte een verandering in mezelf. Ik heb beseft dat ik degene was die moest veranderen en dat ik mezelf moest helpen. Het belangrijkste was niet mijn nood om anderen te helpen om beter te worden maar een voorbeeld te zijn voor hen die hulp nodig hebben. Ik heb ontdekt om echt mededogen en echte liefde te tonen door mezelf te helpen. Het gaat er om te leven door het voorbeeld te geven en door echt geluk je eigen te maken dat je in de wereld wil zien.
Wanneer ik met deze meditatie ben begonnen was mijn carrière heel snel vooruitgegaan. De mensen noemden mij een superstar en ik ben vermeld in de top 5 van de vice-uitvoerende presidenten. Ik had veel succes in het zakenleven maar mijn werk nam ook veel tijd in beslag.
Ik wist dat deze meditatie een grote kans was voor mij en dat ik iets moest opgeven om iets anders in de plaats te krijgen.
Ik heb dus een belangrijke beslissing genomen en ik ben naar Korea gegaan en beslist om in mezelf te investeren.
Ik ging niet naar een goudmijn maar naar een diamantmijn.
De meeste mensen die willen mediteren zijn heel erg bezig met hun leven maar ik hoop dat ze de tijd zullen nemen om in zichzelf te investeren en op zoek zullen gaan naar wat ze echt willen in hun leven.
Nu ben ik blij met wie ik ben en ik he been grote gevoel van dankbaarheid naar de methode omdat ze echt heel mijn leven heeft veranderd.
Gedurende 4 maanden meditatie in Korea heb ik mijn traumatiserende ervaringen uit het verleden kunnen overstijgen alsook de fobieën waar ik mee te maken had. Bovendien heb ik me kunnen bevrijden van de gezondheidproblemen waar ik mee te maken had.
Velen zeggen dat ik veel veranderd ben, dat ik geluk uitstraal en dat ik er jonger uitzie. Mijn hart is meer gevuld met vreugde, liefde en dankbaarheid. Het is met die dankbaarheid dat ik graag willen kunnen doorgeven aan anderen en graag een voorbeeld wil zijn voor anderen.

Tuyet/Vice president van een Multinational

Tuyet / Vice Président Executif d'une Multinationale
Go Back