Meditation Témoignages

Je zal merken dat de meditatie een plezante en coole praktijk is

Als boekhouder in New York dacht ik dat geld iets goed was en dat mijn leven dat ook was. Ik heb altijd achter het geld en de liefde aangelopen omdat ik dacht dat ik dat ontbrak. Maar die zoektocht was zonder einde en maakte me nooit blij. Ik dacht dat mijn leven goed ging maar deze meditatie heeft mijn ogen geopend: ik had geen enkele vorm van geluk in mezelf. Ik was alleen maar in een wereld en ik dacht dat mijn leven goed was. Nu, met was afstand, zie ik duidelijk dat ik niets anders deed dan mijn moeilijkheden verbergen en dat ik ongelukkig was.
Ik was zodanig bezig met het leven in een wereld vol verwachtingen dat ik niet kon zien wat er ergens anders gebeurde. Ik at mijn eigen gedachten: mijn gedachte om success te hebben, mijn gedacht om beter te zijn dan anderen ….en met al die gedachten, voelde ik me heel zwaar. Dus heb ik gemediteerd en al die zware lasten weggegooid en nu heb ik geen enkele behoefte meer om te plezieren.
Ik ben eindelijk gelukkig. Ik heb immers geen illusionaire gedachten, ik blijf geconcentreerd op één iets tegelijkertijd.
Dankzij deze optimale concentratie, ben ik meer productief en meer efficiënt. Ik leer veel vlugger en ik communiceer veel beter met anderen. Ik denk niet veel wanneer ik met iemand spreek, ik spreek met iemand, dat is alles. Voor mij, het geluk is vooral dat, het is heel natuurlijk en het is een gevoel van vrede en rust.
Je zal vaststellen dat de meditatie een plezante en coole praktijk is. Je zal de zin van je leven terugvinden dankzij deze meditatie en je zal het grootste geluk voelen in je bestaan. Iedereen kan deze methode volgen, want ze is heel eenvoudig en gemakkelijk. U ook, probeer het !!

Ting / Comptable
Go Back